Møre og Romsdal

Dato for regionalt UMM i 2021

Laurdag 20. november blir det arrangert regionalt meisterskap av UMM for Møre og Romsdal. Forhåpentlegvis kan vi i år gjennomføre eit fysisk arrangement på kulturskolen i Ålesund.

Resultat frå UMM Ålesund 2020

På grunn av koronapandemien vart haustens regionale meisterskap avvikla digitalt. UMM i Møre og Romsdal (Ålesund) hadde fem deltakarar i solistklasse 1, ni i solistklasse 2 og to ensemble i klasse A kammermusikk.

 

Fire solodeltakarar og dei to kammermusikkgruppene kvalifiserte seg direkte til den nasjonale meisterskapen: Florian Rademacher Krogsæter (althorn, messingblås kl. 1), Lill Szeeflinski (fiolin, strykere kl. 1), Emil Rademacher Krogsæter (tuba, messingblås kl. 2) og Johannes Tylden (klarinett, treblås kl. 2), Den lille messingfabrikken (klasse A) og Helene og Lydia duo (klasse A). Alle resultata er publisert i app-en Program.no, som kan lastes ned i App Store og Google Play.

 

UMM i Ålesund 2020

Laurdag 7. november blir det regionale meisterskapet for deltakarar frå Møre og Romsdal arrangert i Storsalen på Ålesund kulturskole. 

 

Disiplinar dette skoleåret er song, stryk, gitar, slagverk, treblås, messingblås og kammermusikk. Påmeldingsfristen er 1. oktober. Påmelding skjer digitalt, på www.umm.no.

 

Tidsplan og deltakarliste blir publisert på www.program.no ca. ei veke i forkant av meisterskapet.

 

UMM i Ålesund arrangeres i samarbeid med NMF og Norsk kulturskoleråd Møre og Romsdal

Årets musiker 2018-19!

Florian Racemacher Krogsæter fra Vestnes har vært med i UMM regionalt her i Ålesund flere år, og i 2019 nådde han helt til topps i det nasjonale mesterskapet! Gratulerer!

http://umm.no/arkiv/aretsmusiker20182019/

Resultater fra regionalt UMM i Ålesund 17.11.18

Det regionale mesterskapet i Møre og Romsdal fant sted på Ålesund kulturskole lørdag 17. november. 26 deltakere var med i klassene for solo og kammermusikk, og det var mange flotte og fine framføringer på scenen i Storsalen. Gratulerer til alle for flott innsats!

 

Fire deltakere ble direkte kvalifiserte til den nasjonale mesterskapet i Oslo i januar: Florian Rademacher Krogsæter (klasse 1, althorn), Amanda Noor Lervik Vatn (klasse 1, fiolin), Emil Rademacher Krogsæter (klasse 2, tuba) og Louise Engeseth (klasse 3, sang).

 

Bilde: den lille messingfabrikken, med (fra venstre) Roman Mohylevyts, Oline Seime Legernes, Florian Rademacher Krogsæter, Magnus Seime Legernes og Emil Rademacher Krogsæter.

 Den lille messingfabrikken

Resultat fra regionmesterskapet i Ålesund 18. november 2017

Resultater 2016/17

Det regionale mesterskapet for Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal gikk av stabelen på Ålesund kulturskole lørdag 19. november. 24 deltakere var med i klassene både for solo og kammermusikk, og det var mange flotte og fine framføringer på scenen i Storsalen. Gratulerer til alle for flott innsats!


Disse deltakerne kvalifiserte seg til det nasjonale mesterskapet: Louise Engeseth (klasse 3, sang), Mathea Strømmegjerde (klasse 3, trompet) og Gloppen kulturskule slagverkensemble med Arild Bjørkelo, Edvard Røgeberg, Elias Voll og Espen Reed Lote (klasse 3, kammermusikk).

Resultater 2015/16

Det regionale mesterskapet for Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal gikk av stabelen på Ålesund kulturskole lørdag 21. november. 31 deltakere var med i klassene både for solo og kammermusikk, og det var mange flotte og fine framføringer på scenen i Storsalen. Gratulerer til alle for flott innsats!

 

Tre deltakere kvalifiserte seg direkte til det nasjonale mesterskapet: Eirik Stave (piano, klasse 1) fra Ørsta, Kristina Aase Fransson (trompet/kornett, klasse 3) fra Førde og Gloppen kulturskule slagverkensemble med Arild Bjørkelo, Edvard Røgeberg, Elias Voll og Espen Reed Lote (klasse 3, kammermusikk).

 

Noen var fremdeles spent på om de ville komme til Oslo og det nasjonale mesterskapet (det ville bli avgjort av en nasjonal jury etter at alle de regionale mesterskapene er avholdt). Dette gjelder Ingrid Anna Slettebakk, Alex Makassiouk, Vestnes messingkvartett, Gitarkvintett og Bendik Kvalsvik Stenberg.

Senere ble det klart at det var ensemblene Vestnes messingkvartett og Gitarkvintett (fra Kristiansund), samt Bendik K. Stenberg (eufonium) som fikk delta under det nasjonale mesterskapet.