Nasjonalt mesterskap

Nasjonalt mesterskap 20.–22. januar 2023

Vi ønsker velkommen til nasjonalt mesterskap ved Norges musikkhøgskole i Oslo, helgen 20.–22. januar 2023.

Det blir semifinaler fredag 20. og lørdag 21. januar for alle deltakere som kvalifiserte seg til dette i innledende runder.

 

Lørdag kveld kl. 19:00 er det duket for festkonsert i Lindemansalen, med internasjonale bidrag og opptredener av tidligere prisvinnere. Det er også under festkonserten at resultatene fra semifinalen blir annonsert. Vi har to internasjonale gjester, Hanna Kozyak, fiolin, som reiser direkte fra Lviv i Ukraina og Claudia Villanueva, harpe,  fra Spania. Fra Norge og Oslo har vi Åsmund Moen, slagverk. Han ble kåret til Årets musiker i UMM i sesongen 2020–2021.

 

Søndag 22. januar fra kl. 10.30 avholdes den tradisjonsrike finalekonserten. Programmet vil være ferdig ca. kl. 16.00, med prisseremoni kl. 17.30 i Lindemansalen. Der vil Årets talent kåres i tre aldersklasser og Årets musiker skal kåres i den eldste aldersklassen. Også årets kammerensemble blir premiert.

 

Programmet er å finne i mobilappen program.no. Den kan lastes ned på alle telefoner. Der er all info om jurymedlemmer, tider, repertoar etc.

 

Publikum er velkommen på hele arrangementet. Det løses en inngangsbillett som gjelder for hele arrangementet.

Voksen: 100 kr

Barn over ti år: 50 kr

Familie (to generasjoner): 200 kr

Alle deltakere, studenter og ansatte ved NMH har gratis inngang.