Vestfold og Telemark

Det regionale mesterskapet avlyst - som fysisk arrangement

Det regionale mesterskapet i Larvik er blant mesterskapene som nå er avlyst - som fysisk arrangement - på grunn av den tiltakende koronapandemien. Men deltakerne får muligheten til å spille for en jury likevel, via digitale opptak.

 

Informasjon om dette sendes til alle påmeldte deltakere.

 

Les også: Nyhetssak om høstens regionale mesterskap - med oppdatert informasjon om avlysninger.

Påmeldingen til UMM 2020/2021 er åpnet!

Påmeldingen til UMM er nå åpnet og dato/sted for regionalt mesterskap er 14. november på Larvik kulturskole. 

I det regionale mesterskapet spiller/synger deltagerne for en jury, med publikum til stede i salen. Alle deltakerne vil få en skriftlig tilbakemelding på prestasjonen sin fra juryen.  Det å konkurrere i musikk er en sammensatt prestasjon, og juryen vil blant annet vurdere tekniske ferdigheter, musikalsk uttrykk, scenefremtreden og stilforståelse.

 

I det regionale mesterskapet i Larvik tilbys det akkompagnatør fra arrangør kostnadsfritt. Skriv i påmeldingsskjema dersom du ønsker å benytte dette tilbudet.

 

De som kvalifiserer seg, kommer videre til det nasjonale mesterskapet. Dette avholdes på Norges musikkhøgskole i Oslo i januar 2021.

 

Disiplinene i 2020-2021

  • Klasse 1, 2 og 3: Sang, stryk, gitar, slagverk, messingblås, treblås
  • Klasse A og B: Kammermusikk

Solistklasse 4 og kammermusikklasse C (de eldste klassene) har ikke anledning til å delta på UMM Larvik men melder seg på innen 1. oktober her, og får da en frist på innsending av videoopptak. Opptaket vurderes med tanke på deltagelse i det nasjonale mesterskapet.

 

Nytt i år - konsertklasse på UMM Larvik

Det vil i år være mulig å delta på UMM Larvik uten å være en del av konkurransen. Utøveren fremfører sitt repertoar, får tilbakemeldinger fra jury, men blir ikke rangert og mottar ikke poeng. Konsertklassen åpner for kortere lengde på repertoaret som skal fremføres og det vil være mulig, for de som deltar i klasse 1, å delta med repertoar innenfor annen sjanger enn klassisk. Konsertklassen gjelder alle disipliner.

 

Link til påmeldingsportal og reglement finner du her.