Sandefjord

UMM BTV lørdag 17. november i Sandefjord

Ungdommens musikkmesterskap er et mesterskap i fremførelse av klassisk musikk for alle under 23 år. Det regionale mesterskapet for Buskerud, Telemark og Vestfold avholdes på Sandefjord videregående skole lørdag 17. november 2018. Her finner du programmet.

 

I 2018-19 er Ungdommens musikkmesterskap for deltakere i disiplinene strykeinstrumenter, sang, gitar, treblås, messingblås, slagverk, åpen klasse (harpe, akkordeon, kirkeorgel) og kammermusikkgruppe. En kammermusikkgruppe kan bestå av fra to til ti utøvere.

 

I det regionale mesterskapet spiller deltagerne for en jury, med publikum til stede i salen. Alle deltakerne vil få en skriftlig tilbakemelding på prestasjonen sin fra juryen.  Det å konkurrere i musikk er en sammensatt prestasjon, og juryen vil blant annet vurdere tekniske ferdigheter, musikalsk uttrykk og stilforståelse. Konkurransen er åpen for publikum.

 

I det regionale mesterskapet i Sandefjord tilbys det akkompagnatør fra arrangør kostnadsfritt. Skriv i påmeldingsskjema dersom du ønsker å benytte dette tilbudet.

 

De som kvalifiserer seg, kommer videre til det nasjonale mesterskapet. Dette avholdes på Norges musikkhøgskole i Oslo, 19. og 20. januar 2019. Du kan lese mer om nasjonalt mesterskap her: Nasjonalt mesterskap

 

UMM arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Musikkpedagogene Norge og Norges Musikkorps Forbund. Som arrangører ønsker vi at ditt arbeid fram mot det regionale mesterskapet skal bidra til en positiv utvikling for deg. Husk: veien er like viktig som målet.

 

 

 

Resultatlister Sandefjord

Her finner du resultatlistene fra UMM i Sandefjord lørdag 17. november 2018.