Larvik

Påmelding

Påmelding til Ungdommens musikkmesterskap  regionalt mesterskap  høsten 2019

 

Merk: Vil du delta i eldste klasse (19-25 år), er det følgende påmeldingslenker som gjelder i år: Solo / Kammermusikk 

 

Her er lenker til aktuelle påmeldingsskjema:

 

Når du melder deg på forutsetter vi at du har satt deg inn i reglementet for UMM. Reglement finner du her.

Alle som melder seg på får tilsendt lenke til sin påmelding både på e-post og sms.

Innen påmeldingsfristen går ut 1. oktober, kan du når som helst gå inn og redigere din påmeldingsinformasjon.

UMM Telemark og Vestfold lørdag 16. november i Larvik

Ungdommens musikkmesterskap regionalt er en musikkonkurranse for barn og unge som er mellom 6 og 18 år, født i 2013 – 2001. Mesterskapet for Telemark og Vestfold avholdes på Larvik kulturskole, Sliperiet lørdag 16. november 2019.

 

I 2019-20 er Ungdommens musikkmesterskap for deltakere i disiplinene piano, treblås, messingblås, slagverk, åpen klasse (harpe, akkordeon, kirkeorgel) og kammermusikkgruppe. En kammermusikkgruppe kan bestå av fra to til ti utøvere.

 

I det regionale mesterskapet spiller deltagerne for en jury, med publikum til stede i salen. Alle deltakerne vil få en skriftlig tilbakemelding på prestasjonen sin fra juryen.  Det å konkurrere i musikk er en sammensatt prestasjon, og juryen vil blant annet vurdere tekniske ferdigheter, musikalsk uttrykk og stilforståelse.

 

I det regionale mesterskapet i Larvik tilbys det akkompagnatør fra arrangør kostnadsfritt. Skriv i påmeldingsskjema dersom du ønsker å benytte dette tilbudet.

 

De som kvalifiserer seg, kommer videre til det nasjonale mesterskapet. Dette avholdes på Norges musikkhøgskole i Oslo, 17.-19. januar 2020. Du kan lese mer om nasjonalt mesterskap her: Nasjonalt mesterskap

 

UMM arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Musikkpedagogene Norge og Norges Musikkorps Forbund. Som arrangører ønsker vi at ditt arbeid fram mot det regionale mesterskapet skal bidra til en positiv utvikling for deg. Husk: veien er like viktig som målet.